We Love Your Style

MARGOT VOS

 

Binnenkijken bij iemand anders is een geneugte waar stiekem iedereen van geniet en wij bij Zenggi zijn hier niet anders in. We houden van stijl en we houden van mensen met een uitgesproken eigen stijl, daarom hebben we hier de “we love your style”-rubriek. We bezoeken mensen die wij inspirerend vinden, kieken hier de mooiste plaatjes en verzamelen de leukste verhalen, deze week: Margot Vos.

 

Op één van de beste plekjes van de stad, aan de rand van het Vondelpark, bevindt zich een penthouse met een jaloersmakend uitzicht. “Ik fietste hier heel vaak langs en wist zeker dat ik hier ooit zou gaan wonen”, dus toen het te koop kwam liet ze er geen gras over groeien en was de koop binnen 15 minuten rond. In het penthouse schuilt een kleurrijk interieur met een dito bewoonster,

 

Margot Vos was jarenlang werkzaam als creative director bij Oilily, maar houdt zich nu vooral bezig met reizen, fotografie en de kleinkinderen. India en Zuid-Amerika zijn nog immer favoriete bestemmingen en bepalen duidelijk het kleurbeeld van de inrichting die ze zelf als “georganiseerde chaos” omschrijft, want alles heeft een duidelijke plek. De liefde voor kleur en styling heeft ze vooral te danken aan een excentrieke vader die zijn ideeën over inrichting vol passie uitte in Huize Vos en een eigenwijze ietwat ingetogener moeder. Daarnaast is ze volgens het boek der geboortedagen “geboren op de regenboog”, en dat zegt natuurlijk genoeg.

Shopping bag

Es befinden sich keine Produkte in Ihrem Warenkkorb

Weiter shoppen

Stay up to date

Subscribe to our newsletter

Sign up now for our new arrivals, restocked items, sale and much more +€10 discount on your first order